Wegenwerken en omleidingen

F.J. Houbenstraat  & Brassoi

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 mei voert Pidpa werken uit in de F.J. Houbenstraat en Brassoi. De werken nemen ongeveer één werkdag in beslag, maar zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Tijdens de werken is er in de betrokken straten wat hinder mogelijk.

Sollevelden

Van maandag 22 tot en met woensdag 24 mei voert Pidpa werken uit in de Sollevelden. De baan wordt ter hoogte van huisnummer 2 afgesloten en er wordt dubbelrichtingsverkeer ingevoerd tussen het kruispunt met de Constant Verhulststraat en Sollevelden 8.

Sint-Rumoldusstraat

De verkeerssituatie in de Sint-Rumoldusstraat is vanaf maandag 24 april gewijzigd. In de Sint-Rumoldusstraat geldt, vanaf het kruispunt met de Aarschotsebaan tot aan het kruispunt met de Berkenstraat, voortaan éénrichtingsverkeer. Je kan vanaf de Aarschotsebaan wel nog in de Sint-Rumoldusstraat rijden, maar niet langer omgekeerd. Voor fietsers blijft de dubbelrichting behouden.

In het gedeelte van de Berkenstraat dat evenwijdig loopt met de Aarschotsebaan (vanaf het kruispunt met de Sint-Rumoldusstraat tot aan het volgende kruispunt) voeren we eveneens éénrichtingsverkeer in. De verplichte rijrichting loopt van de Berkenstraat richting Sint-Rumoldusstraat. Wie vanuit de Leemputten of de Sint-Rumoldusstraat naar de Aarschotsebaan wil rijden, wordt dus omgeleid via Leemputten - Houwstraat of Kegelstraat.

In het gedeelte van de Berkenstraat dat je vanaf de Aarschotsebaan kan inrijden, blijft tweerichtingsverkeer mogelijk. Ook in de Sint-Rumoldusstraat, vanaf het kruispunt met de Leemputten tot het kruispunt met de Berkenstraat, blijft tweerichtingsverkeer mogelijk.