Gratis workshop handletteren

Leer Handletteren met Hemelsblauw Dé nieuwe trend heet handletteren en is een heuse rage aan het worden. Jarenlang was je de coolste als je met Photoshop kon werken. Fotomanipulatie en met vectors werken blijft natuurlijk knap, maar er is een mooie verschuiving gekomen naar oude technieken: schrijven. Met de hand! Hele borden worden volgeschreven in restaurants en bistro’s, maar ook in het ...


Waar
Standaard Boekhandel
Dorpsstraat 17A, 2590 Berlaar
Wanneer
This event is finished.
Prijs
Gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
sb.berlaar@standaardboekhandel.be
Phone: 03 385 07 67
Contact
sb.berlaar@standaardboekhandel.be
Fax: 03 385 07 67

Leer Handletteren met Hemelsblauw

Dé nieuwe trend heet handletteren en is een heuse rage aan het worden. Jarenlang was je de coolste als je met Photoshop kon werken. Fotomanipulatie en met vectors werken blijft natuurlijk knap, maar er is een mooie verschuiving gekomen naar oude technieken: schrijven. Met de hand! Hele borden worden volgeschreven in restaurants en bistro’s, maar ook in het schrijven van een kattenbelletje of brief wordt een net handschrift zeker gewaardeerd.

In dit boek zijn illustraties, voorbeelden, informatie en werkbladen met elkaar afgewisseld. Je vindt in het boek de basis van het handletteren. Wat heb je nodig? Hoe begin je? Hoe handletter je een quote? Hoe handletter je in een illustratie? Hoe breng je variatie aan? Welke soorten letters heb je? Hoe maak ik gebruik van kleur?

Nog beter: Annemarij en Hanneke komen speciaal naar België om in onze winkel een gratis workshop te geven. Schrijf je snel in!

Bron: UiTinVlaanderen.be