Sitarconcert door Nicolas Mortelmans en akoestisch gitaaroptreden door Jonas Meersmans

Laat je meeslepen door het muzikale gitaarspel van Jonas Meersmans en het prachtige geluid van de sitar van Nicolas Mortelmans. Wij zijn alvast trots dat deze twee muzikanten op ons podia komen spelen! Nicolas Mortelmans is een gepassioneerde sitarspeler en multi-instrumentalist uit Antwerpen. Hij studeerde op de traditionele manier bij verschillende sitarmeesters in India en sinds 2017 wordt ...


Waar
Station Berlaar
Stationsplein 1, 2590 Berlaar
Wanneer
This event is finished.
Contact
carmendeer@gmail.com

Laat je meeslepen door het muzikale gitaarspel van Jonas Meersmans en het prachtige geluid van de sitar van Nicolas Mortelmans. Wij zijn alvast trots dat deze twee muzikanten op ons podia komen spelen!

Nicolas Mortelmans is een gepassioneerde sitarspeler en multi-instrumentalist uit Antwerpen. Hij studeerde op de traditionele manier bij verschillende sitarmeesters in India en sinds 2017 wordt hij opgeleid door de wereldbefaamde Anoushka Shankar.
https://www.nicolasmortelmans.com/

Jonas Meersmans slaagt erin je mee te voeren met zijn intiem, meeslepend gitaarspel. Zijn composities zijn moeilijk in woorden te vatten maar het laat je de ogen sluiten en brengt je naar een dromerige wereld. Wanneer je de ogen weer opent, is het moeilijk te vatten dat dit spel slechts door één muzikant gespeeld wordt.
https://soundcloud.com/jonasmeersmans

Bron: UiTinVlaanderen.be